Værksted

PageTopVaerksted

Vores moderne værksted råder over det meste af det specialværktøj og maskiner der findes på markedet i dag, og vort faglærte personale ved også hvordan det skal bruges; Udover Hans D. Knudsen som er vores erfarne Værkstedschef beskæftiger vi 4 dygtige uddannede automekanikere. Vi har 2 lærlinge, der konkurrerer om at få de bedste karakterer på skolen (kampen er hård), for vi mener at de bedste folk er dem der lærer håndværket rigtigt fra starten, og vi bidrager derfor gerne med hjælpe nye kræfter igennem uddannelsessystemet.

Vi udfører alle former for mekanisk arbejde, og til rimelige priser. Timeprisen på værkstedet er 599 + moms, og hjælpematerialer, eller i alt 794,73 kr. pr. forbrugt time. Sammenlignet med mange af vore kolleger på mærkeværkstederne er det ½ pris. Derudover betaler du kun for den tid vi reelt har brugt på din bil, altså ingen skjult ekstrabetaling.

Vaerksted_Hans

Erstatningsbil

Hvis det bliver for svært at undvære bilen stiller vi gerne en erstatningsbil til rådighed, her er tale om biler med lidt erfaring, der selvfølgelig fungerer som de skal, og sagtens fragter dig og din familie sikkert rundt mens din egen bil er til reparation.

Forsikringsskader

Vi laver også de fleste former for forsikringsskader, og har aftaler med alle forsikringsselskaberne i Danmark. Taksering og afregning sker direkte fra forsikringsselskabet til os, du skal altså bare udfylde en skadesanmeldelse, så klarer vi resten.

Værkstedes åbningstider

Mandag – torsdag Kl. 7.30 – 16.00
Fredag Kl. 7.30 – 13.30

Aflevering og afhentning af bil hverdage til kl. 17.30

Kontakt

Kontakt værkstedet på 56300205 eller service@bhl.dk

Hans D. Knudsen
Hans D. Knudsen
Værkstedschef
56300205
hans@bhl.dk