Leasing

PageTopLeasing

Alle har hørt om leasing, nogle synes det er det bedste, mens nogle synes det er mystisk og farligt, det vil vi gerne afmystificere.

Her hos Bilhuset Laursen A/S tilbyder vi 2 typer af leasing, den traditionelle leasing af bil på gule plader til firmaer, hvor der betales en 1. gangsydelse, nogle månedlige ydelser, og endelig en restværdi når perioden er slut, det er den form de fleste kender.

Flex lease

Men vi har også mulighed for at lave en såkaldte flex-leasing på firmabiler med hvide plader. Som kunde oplever du det samme – der betales en 1. gangsydelse hvis man ønsker det, herefter nogle månedlige ydelser, og ved endt periode stilles bilen tilbage til os, for de der ønsker total budgetsikkerhed tilbyder vi fulddækkende servicekontrakt som et tillæg til kontrakten. Især luksusbiler der er over 3 år gamle er attraktive til flexleasing, beskatningsgrundlaget er faldet til bilens handelsværdi, og ydelserne er ganske fornuftige.

Leasing

Grunden til at flexleasing er billigere end normal leasing er, at ydelsen er baseret på en afgift til staten svarende til den periode man kører i bilen, og en nedskrivning af bilen uden afgift, derfor er det især en god ide for dem med store kørselsbehov, her er det nemlig kun bilen, uden afgift der nedskrives, normalt er det jo bilen incl. afgift der nedskrives.

Hund eller mange kilometer

For de som ved at bilen skal bruges til lidt hård kørsel, eller ved de skal have hund med ofte, og dermed forventer at bilen ikke er så pæn når leasingperioden er endt, er der også muligheder, det kan simpelthen kalkuleres ind i kontrakten at det er okay at tilbagelevere en bil med et større ind og udvendig slitage end normalt – typisk 500 kr. mere om måneden. Herved sikrer man sig imod det de fleste frygter, nemlig en stor regning når bilen skal tilbageleveres.  Ændres behovene undervejs er der også mulighed for at afbryde kontrakten i utide og finde en anden løsning.

Test os på leasing af din næste firmabil.