Se vores åbningstider i påsken - Læs mere her

LEASING

LEASING

Bilhuset Laursen A/S tilbyder flere typer af leasing.

Traditionelle leasing af erhvervsbiler til firmaer, flex-leasing af firmabiler på hvide plader samt – Operationel leasing på erhvervsbiler.

Traditionelle leasing af bil på gule plader til firmaer, hvor der betales en 1. gangsydelse, nogle månedlige ydelser, og endelig en restværdi når perioden er slut, det er den form for erhvervsleasing de fleste kender.

Flex-leasing af firmabiler med hvide plader. Som kunde oplever du det samme – der betales en 1. gangsydelse hvis man ønsker det, herefter nogle månedlige ydelser, og ved endt periode stilles bilen tilbage til os. 

Operationel leasing på erhvervsbiler minder om flex-leasing. Her betales en 1. gangsydelse, faste månedlige udgifter ligesom bilen returneres når perioden er udløbet. Her kan du vælge til og fra i leasingpakken – men gennemgående er tryghed og sikkerhed.

For de der ønsker total budgetsikkerhed tilbyder vi fulddækkende servicekontrakt som et tillæg til kontrakten. 

Især luksusbiler der er over 3 år gamle er attraktive til flexleasing, beskatningsgrundlaget er faldet til bilens handelsværdi, og ydelserne er ganske fornuftige.

Hund eller mange kilometer
For de som ved at bilen skal bruges til lidt hård kørsel, eller ved de skal have hund med ofte, og dermed forventer at bilen ikke er så pæn når leasingperioden er endt, er der også muligheder, det kan simpelthen kalkuleres ind i kontrakten at det er okay at tilbagelevere en bil med et større ind og udvendig slitage end normalt – typisk 500 kr. mere om måneden. Herved sikrer man sig imod det de fleste frygter, nemlig en stor regning når bilen skal tilbageleveres. 

Ændres behovene undervejs er der også mulighed for at afbryde kontrakten i utide og finde en anden løsning.

Flexleasing er tit billigere end normal leasing da ydelsen er baseret på en afgift til staten svarende til den periode man kører i bilen, og en nedskrivning af bilen uden afgift. Derfor er det især en god ide for dem med store kørselsbehov, her er det kun bilen, uden afgift der nedskrives, normalt er det bilen incl. afgift der nedskrives.

Mangler din bil på listen? Bare rolig - vi får den hjem til dig

Hør mere om leasing og flexleasing her

Test os på leasing af din næste firmabil

Send en email eller giv os et ring på 56500244

Åbningstider

Påsken 2024

I påsken kan du kontakte os telefonisk og digitalt den 28. og 29. marts.

Desuden har vi åbent den 30. marts, 31. marts og 1. april fra kl. 11:00 til 16:00.

Beregn byttepris

Book prøvetur