Se vores åbningstider i påsken - Læs mere her

HVORFOR OS

Bilhuset Laursen A/S

Gennem mange år har vi hos Bilhuset Laursen specialiseret os i at sælge nyere brugte biler af højeste kvalitet. Vi har altid et bredt og spændende udvalg – og rækker vores udvalg ikke, så hjælper vi gerne med at finde og hjemtage din drømmebil. Vi har altid over 150 biler på lager, og de fleste af dem står inden døre i vores to store showrooms. 

Den gode handel

Bilhuset Laursen A/S er ejet af Jeppe Ruby Laursen. Jeppe driver bilforretningen sammen med med et team af engagerede medarbejdere. Her er ejer og medarbejdere bundet sammen af en fælles passion for biler, og sammen har det gjort Bilhuset Laursen til en af de største bilforhandlere i bilbyen Køge.

Hos Bilhuset Laursen er både indehaver, sælgere, værkfører og mekanikere dagligt i dialog med kunder. Den personlige kontakt er et kendetegn her hos Bilhuset Laursen.

Hos Bilhuset Laursen er trygge kunder højeste prioritet. Derfor er Bilhuset Laursen medlem af DBFU – det er din garanti for en troværdig brugtbilsforhandler. Bilhuset Laursen tilbyder også en udvidet garanti på køb af brugte biler. En garanti du nok næppe finder magen til hos andre brugtbilforhandlere, hverken i Køge eller resten af Danmark.

Vores biler er typisk 3-5 år gamle familiebiler med et lavt kilometertal, og da vi typisk sælger biler til halvdelen af nyprisen, har du mulighed for at gøre en rigtig god forretning hos os. Når du handler hos os, er du garanteret en brugt bil af højeste kvalitet.

Inden levering

Hvad sker der egentligt med bilen inden du får den leveret.

Inden du får din nye bil leveret fra os sker der meget mere end de fleste er klar over.

  • – Kosmetisk klargøring af bilen inden levering – udvendig polering, indvendig dybderensning mv.
  • – 81 punkt gennemgang af faglært personale på vores eget værksted, så vi sikrer os en velkørende bil inden levering.
  • – Service hvis der er mindre en 4000 km eller 6 måneder til næste forskrevne service.
  • – Bundmåtter, P-skive, DK skilt.
  • – Indregistrering, og anmeldelse overfor det ønskede forsikringsselskab
  • – Du skal kun betale nummerpladernes pris på 1380 kr.

Når du køber en bil hos os laver vi altid et afleveringseftersyn inden bilen leveres. Et leveringseftersyn består af 81 flueben på et kontrolskema, service hvis nødvendigt, udskiftning af dele mm.

Garanti

Hos Bilhuset Laursen har vi en tryghedspakke som giver dig, en rigtig god garanti – udover købelovens reklamationsret.

Mange forhandlere dækker sig som regel kun ind under købelovens bestemmelser, her er du som forbruger også dækket godt ind. Man skal dog huske på at reklamationsretten gælder oprindelige fejl, altså de ting der var i stykker den dag du fik nøglerne til din nye bil.

Hos os har du mulighed for at tilkøbe dig garanti på din bil! Vi tilbyder både seks-måneders garanti, men også ét års-garanti.

Langt de fleste biler leveres med 6 md/15000 km -garanti inkluderet i bilens pris, og mod merpris kan kan du udvide garantien til 12 md/30000km. 

Vi har sammensat garantien så den dækker de punkter der ikke er at betegne som sliddele, og de punkter hvor du som ejer, ikke har mulighed for at fravælge reparationen, f.eks. en defekt gearkasse, turbolader, eller kompressor til klimaanlægget, de nævnte er selvfølgelig dækket. Derimod dækker vi ikke de ting hvor det må forventes at de ikke holder hele bilens levetid, f.eks. sædevarme, batterier, bremser mv.

Da vi ved at bilen er en vigtig del af de fleste familiers hverdag, og at den er svær at undvære, er vi selvfølgelig altid behjælpelige med en erstatningsbil til en særdeles favorabel pris.

Langt de fleste af vores biler leveres med 6 md/15000 km -garanti inkluderet i bilens pris. Mod merpris kan kan du udvide garantien til 12 md/30000km

Åbningstider

Påsken 2024

I påsken kan du kontakte os telefonisk og digitalt den 28. og 29. marts.

Desuden har vi åbent den 30. marts, 31. marts og 1. april fra kl. 11:00 til 16:00.

Beregn byttepris

Book prøvetur