LEASING AF BRUGT BIL

Fleksibel leasing af brugte biler

Alle har hørt om leasing, men det er ikke alle, der ved, hvad leasing reelt indebærer.

Her hos Bilhuset Laursen A/S tilbyder vi to typer leasing. Først og fremmest tilbyder vi den traditionelle leasing af brugte biler med gule plader, hvor der betales en førstegangsydelse, et par månedlige ydelser og et endeligt restbeløb når leasingperioden er slut.

Flexleasing

Vi tilbyder dog også en anden mulighed – den såkaldte flexleasing på firmabiler med hvide plader. Flexleasing minder som udgangspunkt om traditionel leasing. Du betaler en førstegangsydelse, hvis du ønsker det – og herefter et par månedlige ydelser. Når leasingperioden slutter, leveres bilen tilbage.

Flexleasing er dog billigere end normal leasing af brugte biler og kan især betale sig, hvis du har et stort kørselsbehov. Ved flexleasing betaler du ikke den sædvanlige afgift på 180 %. Normalt er ydelsen for leasing af brugte biler baseret på en grøn afgift til staten. Afgiften svarer til den periode, man kører i bilen. Ved flexleasing er det dog kun bilen uden afgift, der nedskrives – hvor det normalt er bilen inklusiv afgift, der bliver nedskrevet.

Vi kan tilbyde leasing på en række brugte biler, der er i perfekt stand, når det gælder kørsel og ydeevne. Når du leaser en bil, betaler du – udover selve leasingydelsen – kun for brændstof, forsikring, dækudgifter og afgift. Til gengæld slipper du for at betale for vedligeholdelse, reparationer og serviceeftersyn.

Flexleasing er især attraktivt ved leasing af brugte luksusbiler, der er over 3 år gamle. Her er beskatningsgrundlaget nemlig faldet til bilens handelsværdi. Og ydelserne er ganske fornuftige i forhold til kvaliteten af den bil, du leaser.

Ønsker du komplet budgetsikkerhed i forbindelse med din leasing, tilbyder vi en servicekontrakt med total dækning som et tillæg til leasingkontrakten. På den måde kan du være fuldkommen tryg, når du leaser din bil hos os.

Har du særlige behov i forbindelse med leasing?

Leasing af brugte biler kan for mange mennesker føles som en risikabel løsning, fordi de frygter en stor regning, når bilen skal tilbageleveres.

Måske har du selv særlige kørselsbehov, som afholder dig fra leasing af en brugt bil. Måske skal du bruge bilen til hård kørsel, måske regner du med at have hund med i bilen. Eller også er der en helt tredje faktor, der kan betyde, at bilen tilbageleveres i mindre pæn stand, end da du fik den udleveret.

Der er dog ingen grund til bekymring. Hos Bilhuset Laursen tilbyder vi leasing af brugte biler, hvor eventuelt ind- og udvendig slitage på forhånd kan medregnes i prisen. Det giver dig som kunde mulighed for at lease en brugt bil, der passer til dit særlige behov – uden at du ender med en stor efterregning, når leasingperioden er slut. Hvis dine behov for brug af bilen ændrer sig undervejs i leasingperioden, har du også mulighed for at afbryde kontrakten i utide. Så finder vi sammen en anden løsning, der passer bedre til din situation.

Har du brug for en firmabil? Så kontakt os, og hør nærmere om vores tilbud på leasing – vi har brugte biler i topkvalitet, som er klar til at blive leaset. Bilerne er altid i optimal stand og fri for skader, buler og ridser, så du kan repræsentere dit firma med god samvittighed ude i trafikken.

Brugte biler i høj kvalitet

Hos Bilhuset Larusen A/S er vores biler altid flotte og klargjorte. Men når vi siger det, er det ikke bare en floskel. Vi har opsat faste og klare rammer for, hvad en klargøring indebærer. Dermed er du sikret en velholdt bil, når du foretager leasing af brugte biler hos os.

Alt klargøring og kosmetisk arbejde bliver udført, så bilerne lever op til vores egne skrappe krav. Det indebærer blandt andet, at bilerne vaskes grundigt, så der ikke gemmer sig stenslag eller ridser i lakken. Herefter udbedres småridser med lakstift, mens større ridser omlakeres.

Efterfølgende sørger vi for omfattende vask, aftørring og rensning af bilerne fra ende til anden. Og vi går selvfølgelig alle bilens funktioner igennem på vores eget værksted, så alt fungerer, som det skal.

Du er altså garanteret oplevelsen af en 100 % klargjort og højtydende bil uden skrammer og ridser, når du leaser en brugt bil hos os. Du kan læse mere om vores klargøringsproces her.

Garanti, der giver tryghed

Hos Bilhuset Laursen A/S beskæftiger vi os med salg og leasing af brugte i biler i høj kvalitet, og vi tilstræber at levere ydelser, som vores kunder bliver tilfredse med. Derfor besidder alle vores medarbejdere en stor viden og en faglig stolthed og moral, der kommer dig til gode som kunde.

Vi overholder naturligvis også alle regler, når det handler om leasing af brugte biler. Men vi tilbyder også markedets måske bedste garanti på biler. Det betyder, at vi – foruden den sædvanlige reklamationsret – tilbyder BHL garanti på 1 år eller 30.000 km på nyere biler samt BHL garanti på 6 måneder eller 15.000 km på de lidt ældre modeller. Du er altså sikret en tryghed udover det sædvanlige, når du foretager køb og leasing af brugte biler hos os.

Vores garanti dækker dog ikke batterier, bremser og andre reservedele, som ikke kan forventes at holde hele bilens levetid. Hvis uheldet skulle være ude, tilbyder vi til gengæld en hurtig og kompetent reparation af din bil til en rimelig timepris. Du betaler selvsagt kun for den tid, vi reelt bruger på bilen. Og vi stiller gerne en gratis lånebil til rådighed, mens du venter.