Garanti

Hos Bilhuset Laursen har vi en tryghedspakke som giver dig, udover købelovens reklamationsret, en rigtig god garanti. Mange forhandlere dækker sig som regel kun ind under købelovens bestemmelser, her er du som forbruger også dækket godt ind. Man skal dog man huske på at reklamationsretten gælder oprindelige fejl, altså de ting der var i stykker den dag du fik nøglerne til din nye bil. 

Hos os har du mulighed for at tilkøbe dig garanti på din bil! Vi tilbyder både seks-måneders garanti, men også ét års-garanti. 

  • Du kan tilkøbe dig seks-måneders BHL-garanti for 2.500.- for biler som er ældre end seks år, og har kørt over 170.000 kilometer. 
  • Ét-års BHL-garanti kan du tilkøbe dig for 4.000.-, dette er for biler der er op til seks år gamle, og har kørt maks. 170.000 kilometer. 

Vi har sammensat garantien så den dækker de punkter der ikke er at betegne som sliddele, og de punkter hvor du som ejer, ikke har mulighed for at fravælge reparationen, f.eks. en defekt gearkasse, turbolader, eller kompressor til klimaanlægget, de nævnte er selvfølgelig dækket. Derimod dækker vi ikke de ting hvor det må forventes at de ikke holder hele bilens levetid, f.eks. sædevarme, batterier, bremser mv.

Da vi ved at bilen er en vigtig del af de fleste familiers hverdag, og at den er svær at undvære, er vi selvfølgelig altid behjælpelige med en erstatningsbil. 

Her kan du se den komplette oversigt →