Bilhuset Laursen A/S

Hos Bilhuset Laursen A/S forhandler vi brugte biler af højeste kvalitet. Vi adskiller os fra andre bilforretninger ved at tilbyde et stort udvalg af flotte og velklargjorte biler – hos os kan du være sikker på, at bilerne er fri for skader, buler og ridser, så du får fornemmelsen af at få en helt ny bil.

Vi bestræber os på at have biler, der opfylder næsten alle behov. De fleste af vores biler er 3-5 år gamle familiebiler med fornuftige kilometertal, så du har rig mulighed for at gøre en god forretning. Bilerne sælges typisk til op imod halvdelen af nyprisen – det er da en besparelse, der er til at få øje på!

 

LEVERINGSOMKOSTNINGER


Hvad er egentlig leveringsomkostninger – det er vel bare nummerpladerne, den forståelse har rigtig  mange forbrugere, men sådan forholder det sig ikke helt, leveringsomkostninger er nemlig meget mere end bare nummerplader her hos Bilhuset Laursen.
Læs mere → 

EKSTRAUDSTYR


Skulle du have nogle ønsker til udstyr til din drømmebil som ikke allerede findes på den, er vi selvfølgelig også behjælpelig her.
Det kunne f.eks. være, anhængertræk, vinterhjul , håndfri telefon, navigation, andre fælge, sædevarme mv.
Læs mere →

GARANTI


Hos Bilhuset Laursen A/S er en del af den tryghedspakke vi giver dig, en rigtig god garanti. Mange forhandlere dækker sig ind under købelovens bestemmelser om reklamationsret, her er du også som forbruger dækket rigtig godt ind.
Læs mere →

KLARGØRING


Klargøring er et vidt begreb for mange, men ikke hos Bilhuset Laursen A/S, her er klargøring nemlig sat i faste rammer, og ikke overladt til tilfældighederne.
Netop derfor har vi valgt at lade Danmarks førende virksomhed inden for klargøring, Byens Bilpleje.com
Læs mere →