Bilforhandler i køreafstand fra Birkerød

Bilhuset Laursen A/S er professionel bilforretning i Køge. Hos os har vi fokus på at sælge brugte biler af højeste kvalitet – og vi bestræber os på at være den foretrukne bilforhandler for kunder i Birkerød og på resten af Sjælland.

Vi bor på Ørnevej 4 i Køge, hvor der er blevet solgt biler siden 1977. Siden vi i 2010 slog dørene op på adressen, har vi forhandlet en lang række af forskellige bilmærker – eksempelvis Lancia, Saab, Skoda og Seat.

Hos os har vi altid et stort og bredt udvalg af velholdte, brugte biler. Alle medarbejdere hos Bilhuset Laursen deler en fælles passion for biler – og en viden, som er mindst lige så stor. Derfor kan vi også altid give dig en professionel vejledning, når du ønsker at købe en brugt bil.

Hvis du søger en brugt bil, der føles som ny, er det helt sikkert køreturen værd at besøge Bilhuset Laursen. Derfor er vi også en oplagt mulighed, hvis du søger en ærlig og kvalitetsbevidst bilforhandler i køreafstand fra Birkerød.

Vores værksted

På adressen i Køge har vi ikke kun et bredt udvalg af flotte biler. Her huser vi også et professionelt og moderne autoværksted med et hold af dygtige og faglærte automekanikere. Værkstedet er udrustet med alt det udstyr, der skal til for at holde vores biler i optimal stand. Dermed er du altid garanteret en bil, der er så god som ny, når du handler hos os. Og da de fleste af vores biler er familiebiler med ca. 3-5 år på bagen, er der gode penge at spare. Det kan altså blive en rigtig god forretning at vælge os som din foretrukne bilforhandler og tage turen fra Birkerød eller et andet sted på Sjælland, når du søger en brugt bil af høj kvalitet.

Læs mere om vores ydelser her:

Kontakt Bilhuset Laursen: Bilforhandler tre kvarter fra Birkerød

Hvis du leder efter en bilforhandler i køreafstand fra Birkerød eller andre byer på Sjælland, er du altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi vores værksted. Vi har stor viden om biler, reparationer og vedligeholdelse, så du kan trygt komme til os for rådgivning og vejledning. Ring til os, eller send os en mail – vi står klar til at besvare dine forespørgsler hurtigst muligt.

Vores åbningstider

Salgsafdeling

Mandag – fredag kl. 9.00 – 17.30
Lørdag, søndag og helligdage kl. 11.00 – 16.00

Værksted

Mandag – tors kl. 07.30 – 16:00
Fredag kl. 07.30 – 13.30