Garanti

Hos Bilhuset Laursen A/S er en del af den tryghedspakke vi giver dig, en rigtig god garanti.
Mange forhandlere dækker sig ind under købelovens bestemmelser om reklamationsret, her er du også som forbruger dækket rigtig godt ind, dog skal man huske på at reklamationsretten gælder oprindelige fejl, altså de ting der var i stykke den dag du fik nøglerne til din nye bil.

Men hos os, tilbydes du udover den reklamationsret alle har krav på, en bhl garanti på 1 år eller 30.000 km, på biler op til 6 år eller biler der har kørt op til 170.000 på købstidspunktet. Ældre biler eller biler der har kørt længere giver vi 6 måneder eller 15.000 km bhl garanti på.

Vi har sammensat garantien så den dækker på de punkter der ikke er at betegne som sliddele, og de punkter hvor du som ejer ikke har mulighed for at fravælge reparationen, f.eks. en defekt gearkasse, turbolader, eller kompressor til klimaanlægget, de nævnte er selvfølgelig dækket.

Derimod dækker vi ikke de ting hvor det må forventes at de ikke holder hele bilens levetid, f.eks. sædevarme, batterier, bremser mv.

Da vi ved at bilen er en vigtig del af de fleste familiers hverdag, og den er svær at undvære stiller vi selvfølgelig en gratis erstatningsbil til rådighed – du skal blot selv betale for brændstoffet.

Her kan du se den komplette oversigt →