GARANTI BRUGT BIL

Få et trygt brugtbilskøb med vores særlige garanti

Det er vigtigt, at du kan føle dig tryg, når du køber brugt bil. Derfor gør vi hos Bilhuset Laursen A/S alt for, at du kan føle dig i gode hænder, når du handler med os. Det betyder blandt andet, at vi sælger brugte biler med en medfølgende garanti, så du ikke behøver at frygte, at der følger kedelige overraskelser med i købet.

Salg af brugte biler med BHL garanti

Mange bilforhandlere sælger brugte biler uden anden garanti, end den reklamationsret alle har ret til ifølge købeloven.

Reklamationsretten er som udgangspunkt en god grunddækning, da den sikrer dig imod fejl, der måtte være ved bilen, den dag du fik nøglerne. Men selvom reklamationsretten giver dig dækning i 24 måneder efter købet af din bil, giver den dig dog ikke optimal tryghed i forbindelse med dit bilkøb.

Derfor tilbyder vi en yderligere dækning hos Bilhuset Laursen A/S. Foruden den lovpligtige reklamationsret, medfølger der ved køb af brugt bil en BHL garanti på 1 år – eller 30.000 km på biler, der er op til 6 år gamle eller har kørt op til 170.000 km. På de lidt ældre, brugte biler giver vi BHL garanti på 6 måneder eller 15.000 km.

Når du køber brugt bil hos os, er garantien sammensat, så den dækker de dele af bilen, der ikke er at betegne som sliddele. Desuden dækker den de dele, som du ikke har mulighed for at fravælge reparation på – eksempelvis gearkasse, turbolader og kompressor til klimanlæg.

Vores brugtbils-garanti dækker dog ikke de dele af bilen, som du ikke kan forvente, holder hele bilens levetid – eksempelvis sædevarme, batterier og bremser.

Gratis lånebil mens du venter

At købe en brugt bil med garanti stiller dig ganske vist godt som køber. Men hvis uheldet skulle være ude, og du skulle få brug for at få repareret eller udskiftet dele af din bil, som er omfattet af vores dækning, betyder det selvsagt, at du må undvære din bil i en kort periode – også selvom vores dygtige og professionelle mekanikere arbejder hurtigt og effektivt.

Derfor stiller vi naturligvis en gratis erstatningsbil til rådighed, så din dagligdag kan hænge sammen, mens du venter. Du skal blot betale for det brændstof, du bruger. Hos Bilhuset Laursen A/S ved vi, hvor vigtigt det er at have en velfungerende bil til rådighed, og derfor betyder køb af brugt bil hos os både garanti og mulighed for lånebil, hvis reparation bliver en nødvendighed.